Новини

 

Юристи КНУ взяли участь у ІХ Тодиківських читаннях

10.11.2016

4-5 листопада 2016 року в стінах Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого у Харкові, відбулася традиційна Міжнародна наукова конференція з конституційного права, присвячена пам’яті видатного конституціоналіста Юрія Миколайовича Тодики.

Загальна тема конференції стосувалась проблеми принципів сучасного конституціоналізму та Основного Закону України. В межах конференції було проведено чотири панельні дискусії.

Захід відкрив проректор з навчальної роботи Барабаш Ю. Г., який привітав учасників від імені ректора Тація В. Я., а також розповів присутнім про неоціненний внесок Ю. М. Тодики у розвиток та становлення сучасного конституційного права України як галузі, науки і навчальної дисципліни.

У конференції взяло участь близько 150 представників з понад 50 вищих навчальних закладів та наукових установ України, Польщі та Білорусі.

Юридичний факультет КНУ імені Тараса Шевченка представляли к.ю.н., доценти кафедри конституційного права – Сінькевич О. В. та Кудрявцева О. М., аспіранти – Шурин О. А. та Солодова К. Ю., а також студенти – Ковальчук Д. В., Матат А. В., Миколаєнко О. О., Назарчук В. І., Санченко Д. Є.

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024