Новини

 

День народження Інституту філології КНУ

07.11.2016

Інститут філології святкує День народження - 15 років! З нагоди ювілею викладачі та студенти підготували цікаві заходи, що триватимуть з 7 по 11 листопада.

У понеділок святковий Брейн-ринг. Уболівайте за найкращу команду кмітливих та інтелектуальних о 13:00 в аудиторії 63.

8 листопада о 13:00 приєднуйтеся до Food festival «Дружба народів» – ярмарку національних страв країн, мови і культури яких вивчають в Інституті філології. Кошти, зібрані на фестивалі,будуть передані до дитячого будинку.

Середа – найбільш насичений день. О 13:00 запланована авторська зустріч із Олександром Михедом – письменником, культурологом, куратором мистецьких проектів, кандидатом філологічних наук, випускником Інституту філології.

У цей же час одягаємо жовту футболку та приєднуємося до флешмобу у холі ІФ.

Заряджаємося позитивними емоціями та гарним настроєм на вечорі філологічного гумору о 17:00 в актовій залі.

Завершить чудовий день о 19:30 вечірня екскурсіяІнститутом «Ніч у жовтому. Легенди оживуть», де розкриють всі таємниці корпусу.

У четвер відбудуться Наукові читання до 15-річчя Інституту філології «Українська філологія на межі тисячоліть». Також на День народження рідної alma mater завітають відомі випускники: Марко Галаневич (учасник гурту Даха Браха і OY Sound System), Тарас Малкович (поет, перекладач), Тетяна Печончик (голова Центру інформації про права людини), Володимир Мукан (керівник відділу журналу «Країна», «Газети по-українськи»), Наталія Шевчук (засновниця фестивалю соціальної реклами Molodiya), Микола Марусик (засновник освітньо-мистецької платформи DIYA), Вікторія Савчук (помічниця Міністра охорони здоров’я), Тетяна Терещенко (помічниця народного депутата Рефата Чубарова). Зустрічаємося 10 листопада о 13:00 в аудиторії 63.

Цього самого дня о 17:00 у затишній атмосфері з теплим чаєм та смаколиками пройде літературний вечір, де всі охочі зможуть проявити свій талант у написанні поезії, прози або ж у майстерному читанні творів інших авторів.

В останній день ювілейного тижня, 11 листопада, в холі Інституту о 13:00 на нас чекають інтерактиви з гарантовано хорошим настроєм та Святковий концерт о 15:00 в актовій залі Головного навчального корпусу Університету.

Приєднуйтеся до святкування!

 

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024