Новини

 

Пам'ять не вмирає

04.11.2016

Напередодні 73-ої річниці звільнення Києва від нацистських загарбників, що відзначатиметься 6 листопада, в Університеті відбулися заходи по вшануванню визволителів України та міста-героя Києва.

На розширеному засіданні Ради ветеранів університету Федір Кирилюк пригадав, якою важкою ціною здобувалася перемога військами Першого Українського фронту та скільки страждань нашому народові принесла окупація, що тоді тривала понад 3 роки. А сьогодні героїчний дух учасників битв ХХ ст. живе в душах всього українського народу, особливо сучасної молоді, проявляється в їхній самопожертві, відданості Батьківщині, відвазі та нескореності під час бойових дій на Сході України та у волонтерській діяльності.

Присутні вшанували загиблих хвилиною мовчання.

Курсанти Військового інституту КНУ несли почесну варту біля пам’ятних знаків загиблим за свободу та незалежність України.

Представники ветеранської організації, профспілки, адміністрації та студентства університету прийшли до Пам’ятного знаку викладачам і студентам, які загинули в роки Другої світової війни, поклали квіти й віддали шану воїнам-переможцям.

Секретар Ради ветеранів

Вікторія Недзельська

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024