Новини

 

Форум «Надра України»

03.11.2016

Викладачі, співробітники та студенти ННІ «Інституту геології» взяли участь у Першому Міжнародному форумі надрокористувачів України «Надра України: актуальні проблеми розвитку».

Форум був організований в рамках Першої Міжнародної виставки спеціальної техніки, обладнання та технологій для видобутку і збагачення корисних копалин Mining World Ukraine 2016 за сприяння Міністерства екології та природних ресурсів України, Державної служби геології та надр України, Державної служби України з питань праці.

Почесними гостями виставки стали тимчасово виконуючий обов'язки голови Державної служби геології та надр України Бояркін М. О., Голова Всеукраїнської Спілки виробників будівельних матеріалів Салій І. І., директор «Кривбасакадемінвест» Назаренко М. В., голова ДКЗ України проф. Рудько Г. І., радник з комерційних питань Канадського посольства в Україні Клінтон Мартін, генеральний директор ДП «Прем'єр Експо» Гаращенко А.  В.

В експозиції взяли участь понад 100 компаній з 15 країн світу. Серед них найбільші виробники та провідні постачальники обладнання, техніки та технологій для гірничодобувної промисловості: «МЕТСО», СТЛЦ «БелАЗ» (Білорусь), «Крупп», Цепелін, Дресста, Сканія, КРАЗ, Ферро Макс, НВО Зоря, Логістик Машинері, «Геннліх Україна», Прогрес, «ДЕТ-ЮА», Механік, ПАТ «Електромашина», ВАТ «Елміз», КП Шосткинський казенний завод «Імпульс», КП Кривбасруденергопром, Вольво, «Моторімпекс», ТПК «НАК», Полтавський ливарно-механічний завод,  ПК «Промканат», «Скайлайн Софт», «Фловекс» та ін.

На форумі було представлено доповіді провідними компаніями в сфері надрокористування. Від ННІ «Інститут геології» з доповіддю «Професійна підготовка кадрів у сфері надрокористування» (автори директорННІ «Інститут геології» проф. Михайлов В. А. та зав. кафедри загальної та історичної геології проф. Іванік О. М.) виступила проф. О. М. Іванік.

 

Завідувач кафедри загальної та історичної геології,

професор Іванік О. М.

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024