Новини

 

Підписано Меморандум з індійським університетом

03.11.2016

2 листопада 2016 року  КНУ імені Тараса Шевченка відвідала делегація Глобального університету імені О. П. Джіндала  (Індія) у складі члена керуючого органу доктора Сенджіва Сані та заступника декана юридичного факультету, директора Центру досліджень ООН професора Весселіна Поповскі.

Відбулася зустріч з проректором з науково-педагогічної роботи (міжнародне співробітництво) професором Петром Бехом. Під час зустрічі було підписано Меморандум про взаєморозуміння між двома університетами.

Відповідно до Меморандуму КНУ і Глобальний університет імені О. П. Джіндала  співпрацюватимуть у галузях освіти, науки, культури.  За словами проректора  Петра Беха, така співпраця передбачає: спільні програми досліджень;

обмін викладачами, докторантами, аспірантами і студентами з метою стажування та участі в програмах терміном до одного семестру, коротких циклах лекцій та для спільного викладання;

обмін запрошеннями вченим для участі в конференціях, симпозіумах, семінарах.

«Ми також докладемо всіх зусиль для створення спільних бакалаврських та магістерських програм. Обидва університети зацікавлені в отриманні студентами подвійних дипломів», –  зауважив він.

 

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024