Новини

 

Економісти відсвяткували 62-гу річницю заснування факультету

02.10.2006
Щороку наприкінці вересня економічний факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка святкує свій день народження. А 62-гу річницю заснування економічного факультету святкували три дні.

Двадцять восьмого вересня 2006 року відбулась зустріч 1-го курсу з магістрами відповідної спеціальності, конкурс газет першокурсників “Я – студент”, Виставка-конкурс “Моє захоплення”, прем’єра художнього фільму “Таємниця”, створеного студентами-економістами. Закінчився перший святковий день театралізованою посвятою першокурсників в студенти.

Святкування 29 вересня 2006 року розпочались урочистими зборами, та відкриттям науково-практичної конференції “Актуальні проблеми ринкової економіки”. Також прийшов привітати економістів зі святом Валерій Геєць, директор Інституту економіки та прогнозування НАН України, Голова ради Національного банку України.

У другій половині дня дружна сім’я економічного факультету перейшла від проблем ринкової економіки до святкового концерту “Вас запрошують економісти”. Під час концертної програми з привітальним словом виступив декан економічного факультету доктор економічних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України Віктор Базилевич. Він не лише вітав всіх з нагоди 62 дня народження факультету, а й нагороджував найкращих студентів бакалаврату та магістратури, кращу економічну групу, кращого куратора, кращих спортсменів 2005-2006 н.р.

Але економічний факультет відзначається не тільки високим рівнем знань, а й блискучими досягненнями в художній самодіяльності. Кожен присутній на концерті міг у цьому переконатися. Співали і танцювали не тільки студенти, а й викладачі. Дві пісні без музичного супроводу виконали Ольга та Богдан Засадні, викладачі кафедри “Облік та аудит” Андрій Длігач, викладач кафедри “Міжнародна економіка” разом з танцювальною групою “Сальса Клуб” виступив з танцем “Латіно”.

Тридцятого вересня цього року програма урочистих заходів присвячених 62-їй річниці заснування економічного факультету складалася з урочистої зустрічі декана і професорсько-викладацького колективу факультету з випускниками минулих років та демонстрації фільму, присвяченого економічному факультету.


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024