Новини

 

«Кубок дружби – 2016»

05.10.2016

4 жовтня 2016 р. на стадіоні  «Динамо»  ім. Валерія Лобановського відбувся фінальний матч ІІ-го Міжнародного турніру з футболу «Кубок дружби – 2016».

Турнір організували і провели Всеукраїнський студентський союз «Студент за кордоном» та  відділ по роботі зі студентами КНУ імені Тараса Шевченка в рамках адаптації іноземних студентів, які навчаються в КНУ та інших освітніх закладах України, за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Міністерства освіти і науки України,  Федерації футболу України, Українського державного центру міжнародної освіти, Спілки ректорів вищих навчальних закладів України.

 За «Кубок дружби – 2016» змагалися збірна команда студентів України та збірна команда студентів Марокко. Гра закінчилася з рахунком 2:1 на користь збірної українських студентів. Самі ж студенти-футболісти стверджують, що, не дивлячись на рахунок, перемогла дружба.

Команда-переможець ІІ Міжнародного турніру з футболу «Кубок дружби –  2016» поїде до Португальської Республіки, де візьме участь у футбольному чемпіонаті Європи серед студентів.

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024