Новини

 

Запрошуємо на відкриття Business-Leader School KNU

20.09.2016

 

 27 вересня вересня 2016 року о 15:00 в КНУ імені Тараса Шевченказа (за адресою проспект Академіка Глушкова, 4д, Інформаційно-обчислювальний центр, ауд. 104) відбудеться відкриття Business-Leader School KNU (Школа лідерства та підприємництва КНУ)

 

Спеціальний гість заходу Ігор Шойфот – інвестор, член правління, акціонер в більш ніж 50-ти стартапах із загальною оцінкою вартості в 1 млрд $. Засновник та співзасновник кількох успішних стартапів, таких як Fotki.com – топ 500 інтернет-сайт в середині 2000 року із 25 мільйонами користувачів та мільярдом розміщених фото. Був генеральним директором найбільшого розважального порталу Microsoft WebTV – Epsylon Games (більше 70 ігор), заснував vInternship та продав його Манхеттен інституту. Його статті та інтерв’ю опубліковані в The Wall Street Journal, Forbes, Venture Beat, Entrepreneur Magazine, CIO Magazine, та в інших провідних виданнях. Партнер Investments venture fund в Силіконовій Долині та голова найбільшого інтернет-інкубатору в Україні – Happy Farm (більше 40 стартапів), та Tnation.com – першого інкубатора в Казахстані. Пише для San Francisco Examiner. Викладав в якості ад'юнкта Нью-Йоркського університету, Каліфорнійського університету в Берклі, UCSF. Співавтор курс Стенфордського університету MS&E 72SI "Recreating Silicon Valley". MBA Бостонського університету та ступінь кандидата наук Російської академії наук.

Вхід вільний за умови попередньої реєстрації за посиланням https://goo.gl/mwP3aT

Business-Leader School KNU – молодіжна бізнес-платформа, спрямована на розвиток лідерського потенціалу, підтримку впровадження інноваційних ідей, розбудову спільноти талановитої молоді університету. Участь у школі лідерства та підприємництва – перша сходинка на шляху власного професійного зростання, формування команди, розвитку ідеї та втілення проекту. Докладніше про школу – під час заходу.

Місце проведення: проспект Академіка Глушкова, 4д, Інформаційно-обчислювальний центр, ауд. 104 (вхід зі зворотного боку факультету кібернетики). Найближче метро – Виставковий центр

 

Початок о 15:00.

Сторінка події у fb: https://www.facebook.com/events/188259661606303/

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024