Новини

 

Сектор працевлаштування КНУ: «Start» нових можливостей

14.09.2016

Знайти роботу своєї мрії – саме таку ціль ставлять перед собою всі випускники університетів.

У КНУ першу професійну допомогу з цього питання можна отримати в секторі працевлаштування. Фаховий колектив щодня працює над тим, аби кожен, хто звернувся, швидко відшукав роботу своєї мрії, а процес пошуку був зручнішим.

Сектор працевлаштування радо прийме до своєї команди ініціативних студентів, які бажають отримати навички медіакомунікацій, втілювати в життя власні ідеї, навчитися проводити співбесіди тощо. Проект «Start» створений саме для того, аби молодь КНУ отримала можливість проявити себе у таких напрямках, як зв’язки з громадськістю, PR; проектний менеджмент; рекрутинг та HR. Організатори підготували різноманітні тренінги, семінари, майстер-класи та багато чого цікавого. Участь у проекті – відмінний шанс не тільки отримати корисні знання та навички, а й завести нові знайомства.

Щоб долучитися до проекту, необхідно заповнити анкету.

За оновленнями та анонсами можна слідкувати на сторінці у ФейсбукІз перших уст інформацію про новинки працевлаштування дізнайтеся за адресою: вул. Володимирська, 60 (Червоний корпус), аудиторія 221, тел.: (044) 239-31-49.

Центр комунікацій

 

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024