Новини

 

Літня школа з політології на філософському факультеті КНУ

04.08.2016

«Україна між Сходом і Заходом: радянська спадщина, спроби демократизації та геополітичні виклики» – літня школа, що з 8 по 15 серпня проводиться за сприяння International Association for Political Science Students (Міжнародна Асоціація Студентів Політичної Науки) в Києві на базі кафедри політології філософського факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка. 

Під час школи IAPSS 2016 учасники будуть досліджувати, аналізувати і обговорювати широкий спектр найважливіших тем політичної науки, що стосуються сучасних викликів перед Україною.

Запрошуємо всіх охочих безоплатно взяти учать у літній школі і почути думки провідних експертів з усієї Європи, а також поспілкуватися зі студентами та аспірантами з політичних наук із країн усього світу.

Для того, щоб отримати можливість відвідати безоплатно школу IAPSS, треба заповнити форму у додатку англійською мовою і відправити на електрону пошту teleshun.iaroslav@gmail.com до 6 серпня. Уся додаткова інформація – за тією ж адресою.

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024