Новини

 

У ВІКНУ підбили підсумки вступної кампанії 2016

25.07.2016

Днями у ВІКНУ проходила зустріч керівництва вишу з абітурієнтами та їхніми батьками.

Відповідно до плану вступної кампанії 2016 року начальник Військового інституту генерал-майор Віктор Балабін поінформував присутніх про перебіг цьогорічної вступної кампанії. Очільник вишу довів до відома абітурієнтів рейтинговий список осіб, рекомендованих до зарахування за усіма спеціальностями, у тому числі і за квотою пільговиків, військовослужбовців та випускників ліцеїв з посиленою військово-фізичною підготовкою.

 У ході бесіди абітурієнти отримали детальну інформацію про умови навчання у Військовому інституті, особливості кар’єрного та професійного зростання у Збройних Силах України.

– Після оприлюднення наказу про ваше зарахування до складу студентів Київського національного університету імені Тараса Шевченка ви перегорнете чергову сторінку у своєму житті та розпочнете важливий етап свого подальшого становлення, – підсумував голова відбіркової комісії генерал-майор Віктор Балабін.

Члени відбіркової комісії також мали можливість довести до відома присутніх особливості проходження первинної військово-професійної підготовки, що проходитиме на базі 169 навчального центру Сухопутних військ Збройних Сил України, та закінчиться прийняттям Військової присяг на вірність народу України 3 вересня 2016 року.

Нагадаємо, цьогоріч до Військового інституту  буде зараховано майже 200 громадян України, які відповідають вимогам Правил прийому на навчання та пройшли необхідні вступні випробування. 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024