Новини

 

Літні школи на юридичному факультеті КНУ

11.07.2016

Юридичний факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка спільно із Львівським національним університетом імені Івана Франка, Офісом Координатора ОБСЄ в Україні та Урядом Канади проводять Літню школу на тему «Право на свободу та особисту недоторканість у міжнародному та національному праві: позитивні зобов’язання держави».

Літня школа проходитиме 11 – 13 липня у Києві, в ауд. 204 Головного (Червоного) корпусу КНУ ім. Тараса Шевченка, 14 – 15 липня – у Львові.

13 липня 2016 р. в рамках Літньої школи відбудеться методологічний семінар для викладачів щодо викладання курсів з Прав людини та Європейських стандартів захисту прав людини.

Мова заходів – англійська

 

Юридичний факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка спільно із Асоціацією адвокатів України проводять Літню школу на тему «Право охорони громадського здоров’я в Україні та Сполучених Штатах Америки: актуальні питання».

Літня школа проходитиме 18 – 23 липня 2016 р. в ауд. 236 Головного (Червоного) корпусу Університету.

Викладачами Літньої школи є відомі фахівці в галузі медичного права та права охорони здоров’я з України та Сполучених Штатів Америки.

Мова заходів – англійська.

 

Юридичний факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка спільно із Науково-дослідним інститутом інтелектуальної власності Національної академії правових наук України проводять Літню школу з інтелектуальної власності.

Літня школа проходитиме 25 – 31 липня 2016 р. у Головному (Червоному) корпусі КНУ імені Тараса Шевченка.

Викладачами Літньої школи є відомі фахівці в галузі права інтелектуальної власності.

Мова школи – українська.

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024