Новини

 

Урочистості з нагоди 19-го випуску офіцерів у ВІКНУ

30.06.2016
Напередодні знаменної у житті курсантів-випускників події пройшло підсумкове засідання екзаменаційної комісії під головуванням заступника директора Департаменту фінансів Міністерства оборони України Сергія Винника, який високо оцінив рівень фахової підготовки випускників 2016 року, висловивши при цьому переконання, що подальше поглиблення співпраці навчального закладу із замовниками ще більше підвищить знання курсантів та їхню готовність до виконання завдань за призначенням.

У свою чергу начальник Військового інституту генерал-майор Віктор Балабін подякував від імені всього колективу членам комісії за об'єктивне оцінювання випускників, надання цінних рекомендацій, що будуть враховані під час планування та організації навчально-виховного процесу.

А вже увечері за встановленою традицією пройшов урочистий ритуал “Остання вечірня перевірка”, під час якого було здійснено закладання Алеї випускників 2016 року.

Рішенням екзаменаційної комісії всі ви отримали відповідні кваліфікації. Ми пишаємось тим, що кожен із вас, хто знаходиться зараз у строю, пройшов цей складний шлях – п'ять років служби та навчання, — зазначив у своєму зверненні до випускників генерал-майор Віктор Балабін.

Сьогодні, 30 червня, відбулися урочистості з нагоди 19-го випуску офіцерів Військового інституту. У цей день отримали дипломи за освітньо-кваліфікаційним рівнем “магістр” 138 випускників (з них 1 – золота медаль та 34 дипломи з відзнакою) та 14 офіцерів курсів перепідготовки, які в подальшому проходитимуть військову службу в підрозділах Збройних Сил та інших військових формуваннях України.

Дипломом з відзнакою та золотою медаллю було нагороджено лейтенанта Вадима Пахольчука.

На урочистих заходах були присутні посадові особи Міністерства оборони України та Генерального штабу Збройних Сил України: полковник Олег Грунтковський – начальник Головного управління морально-психологічного забезпечення Збройних Сил України, генерал-майор Олег Шевчук – директор Департаменту фінансів Міністерства оборони України, генерал-лейтенант Іван Марко – радник Міністра оборони України, Сергій Винник – голова екзаменаційної комісії – заступник директора Департаменту фінансів Міністерства оборони України, Наталія Бондар – голова Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації, а також батьки, близькі та родичі випускників.

У вітальному зверненні Ректора Київського національного університету імені Тараса Шевченка Леоніда Губерського прозвучали теплі та щирі слова привітання і запевнення, що Київський університет завжди готував і готуватиме висококваліфікованих фахівців для потреб Армії та Батьківщини, а його двері завжди будуть відчиненими для випускників.

Від імені громади Голосіївського району до випускників звернулась очільник району Наталія Бондар.

Ми впевнені в тому, що всі знання, отримані вами упродовж навчання дійсно і реально будуть втілення в життя. Саме з вашою допомогою, з вашою участю українська армія стане сильнішою. Я вам бажаю всього найкращого, здоров'я, щастя і щоб все у вашому житті склалося, — зазначила у своєму зверненні Наталія Володимирівна.

Після ритуалу прощання з Бойовим прапором та урочистого проходження відбулось спільне фотографування на згадку. Окрім того, батьки випускників мали змогу поспілкуватись із представниками Міністерства оборони України, Генерального штабу та командування Військового інституту.

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024