Новини

 

У стінах Університету держслужбовці отримали свідоцтва про підвищення кваліфікації з англійської мови

29.06.2016
В Україні 2016 рік оголошений роком англійської мови відповідно до Указу Президента України.

Київський національний університет імені Тараса Шевченка упродовж семи місяців (з 1 грудня 2015 року по 29 червня 2016 року) проводив мовну підготовку 540 державних службовців, співробітників українських установ сфери безпеки і оборони за програмою: «Практичний курс англійської мови». Для здійснення навчання були залучені викладачі Університету, які мають відповідну кваліфікацію, досвід роботи в англомовному середовищі, проходили стажування в англомовних країнах, викладали мову працівникам ЗСУ та інших силових структур.



У мовній підготовці взяли участь 37 органів державної влади, серед них Адміністрація Президента України, Міністерство оборони України, Національна гвардія України, Служба безпеки України, Міністерство освіти і науки України, Державна фіскальна служба України, Рахункова палата України, Національний банк України та інші.

Навчання проходило у вечірній час як в аудиторіях Університету (Червоного корпусу, Інституту філології, Інституту післядипломної освіти), так і на території окремих державних органів (Адміністрація Президента України Міністерство оборони, Національний банк України, Державна фіскальна служба, Державна пенітенціарна служба та інші).



Урочисті збори випускників мовної підготовки державних службовців органів державної влади, сфери безпеки і оборони проходили 29 червня в Актовій залі Червоного корпусу Університету. У заході взяли участь заступник директора офісу NATO в Україні Анн-Крістін Б'єргене, проректор з науково-педагогічної роботи (міжнародні зв'язки) Петро Бех, керівник проекту від Університету, директор Навчально-наукового центру Інституту післядипломної освіти КНУ, професор Ірина Дрозд. У ході урочистостей більше півтисячі держслужбовців у сфері безпеки та оборони отримали свідоцтва про підвищення кваліфікації з англійської мови та про участь у навчанні.

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024