Новини

 

КНУ взяв участь у програмі Академія змін

21.06.2016
14-16 червня 2016 р. в м. Одесі відбувся другий етап програми "Розвиток лідерського потенціалу університетів України"– АКАДЕМІЯ ЗМІН, що є результатом партнерства Британської Ради в Україні, Фундації лідерства вищої освіти (Сполучене Королівство), Інституту вищої освіти НАПН України та 12-ти українських університетів.

Основна мета цієї робочої зустрічі в межах програми – інноваційне навчання та діагностування команд задля досягнення проектного результату та здійснення якісних змін у вітчизняній системі вищої освіти України.




Команда КНУ імені Тараса Шевченка на цій зустрічі була представлена п’ятьма учасниками: від ректорату –проректор із науково-педагогічної роботи Володимир Бугров, від факультету психології – заступник декана факультету психології з наукової роботи та міжнародного співробітництва Світлана Пащенко, аспірант кафедри соціальної психології Тарас Карамушката від економічного факультету – доцент кафедри економічної кібернетики Ганна Харламова і доцент кафедри менеджменту інноваційної та інвестиційної діяльності Максим Ситницький.

Академія змін стосувалася не лише створення чи покращення, а й деталізації проекту. Проведений тренінг та психологічна діагностика команди стануть беззаперечним підґрунтям дляуспішної реалізації дворічного проекту команди – Скіллз Плюс Портал для Лідерства (СППЛ) – Leader HUB. Цей спеціальний ресурсно-навчальний простір у Науковій бібліотеці ім. М. Максимовича підсилить роль університетської бібліотеки як території для навчання та розвитку.

Leader HUB - це:

- місце постійного викладання модулів навчального курсу з формування універсальних (м’яких) навичок (softskills);

- організація спеціальної рекреації для зустрічей майбутніх лідерів з метою конструктивної командної роботи, дебатів та заходів з соціалізації особистості.

Київський національний університет імені Тараса Шевченка та Наукова бібліотека ім. М. Максимовича в рамках реалізації проекту "#Leader HUB" зможуть використовувати цей ресурсний, розвивальний та навчальний центр як центр розповсюдження результатів програми СППЛ в Україні та як платформу для тренінгів, волонтерських заходів, лекцій та майстер-класів.

Команда проекту КНУ імені Тараса Шевченка
(за підтримки Британської ради в Україні)



Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024