Новини

 

У ВІКНУ стартувала Державна екзаменаційна комісія

21.06.2016
У Військовому інституті розпочала роботу Державна екзаменаційна комісія на чолі із головою – заступником директора Департаменту фінансів Міністерства оборони України Сергієм Винником.

Під час загальної наради начальник Військового інституту генерал-майор Віктор Балабін представив голові комісії і членам ДЕК керівний склад навчального закладу та командирів структурних підрозділів, а секретар, підполковник Сергій Пашковський, – ознайомив зі складом комісій.

Заступник начальника Військового інституту з навчальної роботи, полковник В'ячеслав Кирик поінформував про готовність до складання випускниками екзаменів, особливості навчання та підготовки спеціалістів у флагмані вищої освіти України – Київському національному університеті імені Тараса Шевченка. За цьогорічними даними лави Збройних Сил України поповнить 152 магістри різних напрямків підготовки, з них – 1 претендує на диплом з відзнакою та золотою медаллю, і 60 бакалаврів, які бажають продовжити навчання.

Загалом за роки існування Військовий інститут підготував для потреб армії та національної оборони 3364 офіцерів тактичного та оперативно-тактичного рівнів, з яких 119 закінчили Університет із золотою медаллю та ще 462 із дипломом з відзнакою, – зазначив у своїй доповіді полковник Кирик.

Голова Державної екзаменаційної комісії Сергій Винник довів до відома випускників основні вимоги Міністра оборони України генерала армії України Степана Полторака, які стосуються рівня підготовленості, зорієнтував їх на головних моментах, які будуть цікаві членам комісій, та побажав успіхів під час іспитів.

Підбивши підсумки, Віктор Балабін провів короткий інструктаж щодо порядку проведення комплексних екзаменів та захисту кваліфікаційних робіт і наголосив на тому, що як випускники, так і курсанти, які претендують на дипломи бакалаврів та продовження навчання, мають дотримуватися норм чинного законодавства, своєчасно інформувати командирів про свої скарги, заяви та пропозиції.

Усі кандидати повинні підтвердити свої знання. На вас покладається не лише багатотисячний колектив нашого Університету, який вкладав у вас свої знання і життєвий досвід, а й український народ, який чекає допомоги та підтримки, – завершуючи збори, зазначив генерал-майор Віктор Балабін.

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024