Новини

 

Наші футболісти здобули престижну перемогу

07.06.2016
Сьогодні 7 червня у матчі Студентської Ліги ФК «Динамо» Київ, що відбувся на стадіоні імені Валерія Лобановського, команда КНУ імені Тараса Шевченка у поєдинку за ІІІ місце перемогла футбольну команду Національного університету біоресурсів і природокористування України з рахунком 4:1.



Подробиці матчу

Вже вдруге команда Київського національного університету імені Тараса Шевченка з футболу здобула право грати у фінальній частині Студентської ліги «ФК «Динамо» Київ», отримавши у суперники команду НУБіП України.

Нелегким виявився шлях до фінальної гри. У чвертьфіналі хлопці в серії післяматчевих пенальті вибороли перемогу у команди КНУБіА, а у півфіналі були змушені поступитися майбутнім переможцям цьогорічного турніру – команді КНЕУ.

Отримавши право грати за третє місце на чудовому столичному стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського, гравці команди були налаштовані докласти максимум зусиль для досягнення перемоги.

Гра виявилася цікавою і динамічною. Підсумок першого тайму - 0:0 – не зовсім точно відобразив перебіг подій на полі. Декілька непоганих атак команди НУБіП змусили вболівальників КНУ похвилюватися. Кілька гострих моментів створили і гравці КНУ.

Заміни, проведені тренером команди університету Костянтином Сахаровим у перерві, дещо прискорили темп і підсилили гру команди в центрі поля. Це призвело до позитивного результату – голу у ворота команди НУБіПУ. Автором його став Владислав Горщинський(ІМВ). Проте радіти довелося недовго – реалізований пенальті у ворота команди університету змусив починати відлік спочатку. Чергова вдала заміна в команді університету мала свої наслідки. Вийшовши зі свіжими силами на поле, студент економічного факультету Пузій Антон вивів команду КНУ вперед. А кілька хвилин потому, отримавши точний пас і обвівши кількох гравців й воротаря суперників, збільшив перевагу команди університету Валентин Сінькевич(екон.ф-т). Остаточну крапку в цій зустрічі, отримавши чудовий пас від Олексія Кравченка(мех.-мат.ф-т), поставив Владислав Горщинський, забивши свій другий м’яч у ворота суперника. У підсумку 4:1 – ми перемогли!

Тож, вітаємо наших хлопців з перемогою і зичимо нових перемог у майбутньому!

Склад команди: 1.Тєгаєв Микита (геогр.ф-т) 2.Артюх Дмитро (ФІТ) 3.Смага Любомир (ФІТ) 4.Міняйло Ігор (геогр.ф-т) 6.Поляк Костянтин (екон.ф-т) 7.Сінькевич Валентин (екон.ф-т) 8.Кравченко Олексій (мех.-мат.ф-т) 9.Іщенко Дмитро (юрид.ф-т) 10.Дробноход Святослав (екон.ф-т) 11.Горщинський Владислав (ІМВ) 13.Тимовський Андрій (екон.ф-т) 14.Кондратенко Олексій (екон.ф-т) 15.Томін Микита (екон.ф-т) 16.Пузій Антон (екон.ф-т) 17.Зобенко Арсеній (геогр.ф-т) Тренер – Сахаров Костянтин Анатолійович


































Старший викладач кафедри фізичного виховання та спорту Навчально-спортивного комплексу Наталія Богданова
Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024