Новини

 

Студентка Інституту журналістики представить Україну на фестивалі "Слов’янський базар"-2016

25.05.2016
Marietta Ways (Марієта Іванова), голова студентського парламенту Інституту журналістики КНУ імені Тараса Шевченка, перемогла у національному відбірковому турі на міжнародний фестиваль «Слов'янський базар у Вітебську 2016» та представить Україну у Білорусі.

Уже цього літа «Слов'янський базар» у 25-й раз відкриє свої двері для вокалістів із більш ніж 47 країн. З-поміж 15 учасників перемогу у цьогорічному національному відбірковому турі, що відбувся у Києві, отримала саме наша Mariettа Ways. Як зауважив головний організатор та голова журі Анатолій Солов'яненко, «Marietta правильно підібрала образ для такого фестивалю – образ романтичної української дівчини, – що і стало її головним козирем на конкурсі».

Співачка мала сильних конкурентів, одним із них був її колишній одногрупник із Київського інституту музики імені Глієра Кирило Каплуновський, який брав участь у проекті Х-Фактор, але перемогу отримала наша студентка.

«Я докладу багато зусиль, щоб гідно представити Україну на Слов'янському базарі у Вітебську! Ця подія є точкою відліку у моїй кар'єрі. Сьогодні ми з командою багато працюємо, адже наша головна мета – здивувати й перемогти!», – ділиться враженнями Marietta.

Власну сольну кар'єру дівчина почала з семи років, підкоряючи сцену дитячої «Нової Хвилі» і «Чорноморських ігор». Сьогодні у співачки безліч нагород за перемоги у найпрестижніших вокальних конкурсах, а також – 4 сольні альбоми, виступи та сцені «Дитячого Євробачення» та «Нової хвилі». Влітку 2015 року Marietta Ways стала фіналісткою американського конкурсу «Unsigned Only-2015», де її пісня «Heartbeat» увійшла в десятку кращих.

Попри свою зайнятість у шоу-бізнесі, молода співачка встигає здобувати освіту й брати активну участь у житті Київського університету, а саме – Інституту журналістики. На другому курсі вона стала головою Студентського парламенту, організувала свою команду, яка допомагає створювати справжнє студентське життя в інституті. Лише цього навчального року на їхньому рахунку з'явилося багато проведених свят та заходів: «Дебют першокурсника», «День Рекламіста», «Новорічний Бал», «День святого Валентина», «Містер ІЖ», «Міс ІЖ» тощо. Серед справжніх вибухових подій студентської громади на чолі із Marietta Ways – студентський фестиваль «BestKNUFest», що відбувся 25-го вересня 2015 року.

Активне студентське життя та діяльність співачки Marietta гармонійно поєднує: «Креативна людина повинна розвиватися у різних напрямках, а якщо я вже взялась відповідати за щось, то доведу цю справу до кінця!», – усміхається студентка.

Центр комунікацій


Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024