Новини

 

Відбулась науково-практична конференція “Концепція розвитку бібліотек вищих навчальних закладів в інформаційному суспільстві”

25.05.2006
З 22 по 25 травня в Інституті післядипломної освіти пройшла науково-практична конференція “Концепція розвитку бібліотек вищих навчальних закладів в інформаційному суспільстві”. Організаторами цієї події виступило Міністерство освіти та науки України та Наукова бібліотека імені М. Максимовича Київського національного університету імені Тараса Шевченка. У конференції взяло участь близько 240 учасників, серед них заступники та директори бібліотек вищих навчальних закладів України, Росії та Білорусі.

Відкрив конференцію проректор з наукової роботи член-кореспондент академії педагогічних наук України, доктор фізико-математичних наук, професор Олег Закусило. Він підкреслив важливість цієї конференції та побажав учасникам плідної роботи.

Після нього з доповіддю “Перспективи розвитку Наукової бібліотеки Київського національного університету імені Тараса Шевченка в умовах трансформації інформаційної інфраструктури освіти і науки” виступив директор бібліотеки КНУ, кандидат історичних наук, Олександр Кириленко. Він розповів про стан та розвиток бібліотеки Київського університету, найбільшою серед вищих навчальних закладів України. Одними з головних перспектив розвитку бібліотеки, Олександр Григорович назвав створення електронних підручників та розширення використання інформаційних технологій.

На конференції також була презентована виставка-продаж книжок українських видавництв.


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024