Новини

 

Перемога студентки факультету психології у предметному та науковому змаганні з медичної психології

20.05.2016

Студентка 4 курсу факультету психології КНУ (спеціальність «Психологія») Яна Денисова посіла друге місце у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з психіатрії, наркології та медичної психології 2015-2016 навчального року.

Олімпіада відбулася 27-29 квітня на базі Харківського національного медичного університету. Поряд із участю у конкурсній програмі студенти взяли участь у Всеукраїнській конференції молодих учених та студентів "Актуальні питання нейронаук" (29 квітня 2016 р.), що проходила в межах олімпіади. Яна Денисова представила доповідь та опублікувала наукові тези на тему «Вплив дисморфофобічних переживань на зміну особистісних проявів людини».

До роботи в якості члена журі в ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з психіатрії, наркології та медичної психології цього року було запрошено доцента кафедри психології розвитку факультету психології КНУ імені Тараса Шевченка Євгена Михайловича Прокоповича, який також здійснював підготовку до участі в ній учасниці від нашого університету.

Пишаємося результатами Яни та бажаємо їй подальших успіхів у навчанні та професійній діяльності!


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024