Новини

 

Травневе засідання Вченої ради КНУ

16.05.2016
16 травня відбулося чергове засідання Вченої ради КНУ. Перед початком засідання ректор КНУ Леонід Губерський вручив Відзнаку Вченої ради КНУ імені Тараса Шевченка завідувачу кафедри світового господарства та міжнародних економічних відносин професору Олександру Шниркову.




У порядку денному засідання члени Вченої ради затвердили обрання на посаду директора інституту міжнародних відносин КНУ професора Валерія Копійку. На зборах трудового колективу, що відбулися 13 травня, він був одноголосно обраний на новий п’ятирічний термін. З цього питання виступив ректор Леонід Губерський, який позитивно оцінив розвиток навчальних процесів в Інституті міжнародних відносин, інноваційні підходи до освітньої діяльності в колективі і зусилля його директора у впровадженні європейських і світових форм здобуття освіти.

Члени Вченої заслухали доповідь голови тимчасової комісії Івана Гриценка «Історичний факультет: досягнення, проблеми, перспективи розвитку», в якій було всебічно проаналізовано діяльність факультету на сучасному етапі.На запитання відповів декан історичного факультету професор Іван Патриляк.




Інформацію про хід реалізації Програми інноваційного розвитку корпорації «Науковий парк Київський університет імені Тараса Шевченка» надали членам Вченої ради голова постійної комісії Володимир Ільченко та генеральний директор корпорації Віталій Чернюк.
На засіданні були розглянуті також поточні питання.




Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024