Новини

 

День пам'яті жертв політичних репресій

13.05.2016
На території Національного історико-меморіального заповідника «Биківнянські могили» (проспект Броварський у Дніпровському районі м. Києва) 15 травня 2016 року об 11.00 відбудеться захід до Дня пам'яті жертв політичних репресій.

У заході візьмуть участь Президент України, керівництво Уряду та Парламенту, представники дипломатичного корпусу, органів державної влади та місцевого самоврядування, духовенство, члени громадських організацій, культурних товариств.

У плані заходу – виступи високопосадовців, покладання вінків і квітів до Міжнародного меморіалу жертвам тоталітаризму 1937-1941 років, панахида, мітинг-реквієм. У рамках вшанування пам'яті жертв політичних репресій відбудеться презентація виставки «Биківня – територія пам'яті».

Запрошуємо Вас до участі у заходах. Інформуємо, що при вході до Заповідника будуть встановлені рамки-металошукачі. У зв'язку з цим просимо прибути заздалегідь.

Автобуси для підвозення охочих вшанувати пам'ять жертв політичних репресій курсуватимуть від станції метро Лісова до Заповідника (вихід з метро від голови поїзду на зупинку маршрутних таксі в напрямку м. Бровари).

Адміністрація
Національного історико-меморіального
заповідника «Биківнянські могили»


Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024