Новини

 

«У гості до українців-2016»

12.05.2016
Київський національний університет імені Тараса Шевченка (географічний факультет, кафедра країнознавства та туризму) візьме участь у ІІ Всеукраїнському туристичному фестивалі "У гості до українців". Захід відбудеться 21-22 травня на території Національного ботанічного саду ім. М. М. Гришка (Київ).




Головна мета фестивалю - сприяти розвитку внутрішнього туризму в Україні через презентацію туристичного потенціалу областей з урахуванням їхньої специфіки, культури, природного багатства та іншого надбання.
Фестиваль покликаний популяризувати традиційну творчість, налагодити й укріпити міжкультурні відносини з представниками різних національностей, які постійно проживають на території України.

Фокус-напрямки цьогорічного фестивалю: культурно-пізнавальний туризм та гастрономічний туризм.

У програмі фестивалю:
- фешн-показ народних костюмів різних областей України; майстер-класи з традиційних українських народних ремесел; мистецька акція «Петриківка єднає»; арт-шоу «Гопак» та козацькі забави від дитячого табору «Козацька фортеця»; дитячі пізнавальні квести; ярмарок-продаж страв, продуктів та напоїв, вироблених у різних областях України; концертна програма.

Студенти кафедри країнознавства та туризму презентуватимуть на заході КНУ імні Тараса Шевченка, а також працюватимуть в якості волонтерів на різних локаціях фестивалю.

Засновник фестивалю – Новинний портал Good News about Ukraine.
Організатори фестивалю – Новинний Good News about Ukraine, ТРЕНД та Світ рукоділля.


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024