Новини

 

В Університеті тепло привітали ветеранів

10.05.2016
10 травня у КНУ імені Тараса Шевченка відбулася зустріч учасників бойових дій у Другій світовій війні з керівництвом та громадськістю університету. Тепло привітав ветеранів і побажав міцного здоров’я та благополуччя ректор КНУ Леонід Губерський.

«Друга світова війна торкнулася своєю кривавою рукою кожної української сім’ї. Про те, якою дорогою ціною нам дісталася свобода, ніхто не знає краще за вас. Ваш досвід і мудрість сьогодні як ніколи потрібні університету. Наш обов’язок виховувати студентів так, щоб подвиг тих, хто воював, залишився у пам’яті майбутніх поколінь. Ми повинні пам’ятати і вшановувати героїв, аби це не повторилося знову», - сказав ректор.

Зі словами привітань до присутніх звернувся голова Ради Ветеранів університету Федір Кирилюк.
У зустрічі взяли участь проректори КНУ Олег Закусило, Петро Бех, Володимир Бугров, В’ячеслав Шамрай, голова Профкому КНУ Володимир Цвих.

Після теплого спілкування, вручення квітів, подарунків і запрошень на святковий концерт з нагоди 71-ої річниці перемоги відбулося урочисте покладання квітів до Пам’ятного знаку викладачам і студентам університету, які загинули у боях Другої світової війни 1941-1945 років.







































Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024