Новини

 

День Кібернетика

08.05.2006
Одним з найграндіозніших святкувань дня факультету в цьому році став День Кібернетика. Свято розпочалося 4 травня проведенням змагання за Кубок з жіночого мініфутболу і тривало три дні, завершившись чемпіонатом з комп’ютерних ігор 6 травня. Також до святкування слід віднести CyberShow-2006, відкритий турнір з гри “Що? Де? Коли?” та ін. Але найбільш значущим заходом, напевне, став КВН, який відбувся 5 травня в актовому залі червоного корпусу.

Проведення концерту до Дня факультету виглядало досить незвичайно у порівнянні з традиційними святкуваннями днів інших факультетів, на яких неодмінно присутні викладачі, випускники, а концертна програма складається з виступів художньої самодіяльності студентів.

Цього разу на власне свято команда кібернетиків „П’ять-п’ятдесят” запросила пограти в КВН визначні студентські команди, які представляли різні міста України. Це був, скоріше, показовий виступ, аніж змагання, оскільки не було ані журі, ані балів за гру. В цілому ж виступ складався з двох конкурсів – „Візитки” та „Розминки”.

Розпочала гру команда хімічного факультету „Хімічна атака”, яка досить впевнено почувала себе на сцені. Актуальною темою жартів не лише цієї команди, але й деяких інших, стали вибори Президента в Білорусі.

Відразу після виступу цієї команди глядачі мали змогу переглянути „Візитку” у виконанні маріупольської команди „10 нехотят”. Жарт, який запам’ятався: „Рената Литвинова, Ксения Собчак и Дана Борисова в новом интеллект-шоу “Самый умный. Game over”.

Найкращим, як на мене, було виконання „Візитки” збірною нашого університету „Бульвар Шевченка”, які також зверталися до теми Білорусі і жартували про Face Control в нічному клубі „Саксоні”. Після них виступали „Гости города” з Харкова.

І, хоча команди викладалися на всі 100%, ведучий відклав виступи інших команд і вирішив провести „Розминку”, щоб глядачі не позасинали. Цей конкурс насправді розбудив всіх і викликав вибух овацій. У відповідях найбільше відзначилася команда „Бульвар Шевченка”, точніше кажучи, єдина дівчина в ній, яка на одне й те ж питання відповідала 3 рази по-різному. Зал виявився не надто активним, і з нього прозвучало лише три запитання.

По завершенні „Розминки” концерт продовжували команди „Не факт”, Донецьк, „Generation P”, Київ та, звичайно ж, господарі свята – команда факультету кібернетики „П’ять-п’ятдесят”, які почувалися на сцені, як вдома, і мали в залі неабияку групу підтримки. Команда висловила подяку за участь у грі своїм колегам та попрямувала далі святкувати День свого факультету.


Анна Товстопят
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024