Новини

 

Перше спортивне багатоборство Студентської гвардії КНУ

25.04.2016
24 квітня 2016 року Студентська гвардія КНУ вперше провела змагання зі спортивного багатоборства, присвяченого пам’яті Святослава Горбенка – студента Інституту філології, який загинув під час оборони Донецького аеропорту 3 жовтня 2014 року. До програми багатоборства увійшли 9 спортивних дисциплін: біг на 100 метрів, легкоатлетичний крос на 3 км для хлопців та 1,5 км для дівчат; підтягування на перекладині, відтискання від землі та ін.



За підсумками змагань було визначено переможців:
Серед дівчат перше місце посіла Павлина Голуб, друге місце – Ольга Свисюк та третє місце – Ольга Махиня.

Серед хлопців перше місце виборов Василь Ютовець,командир Студгвардії, друге місце – Владислав Філь,третє місце – Артем Тютюник.


За активну участь у змаганнях також було нагороджено Костянтина Глушка, Юлію Матюхіну та Євгенію Зіву. Відзначено роботу суддівської колегії: Павла Римара, Владислава Забоєвата Олександра Надвірняка.

Окрему подяку за надані призи висловлюємо декану історичного факультету Івану Казимировичу Патриляку.

Той факт, що це спортивне свято відбулося виключно завдяки студентській ініціативі, говорить про лідерські якості студентів Шевченкового університету. Хочеться сподіватися, що такі змагання стануть традиційними і до них приєднаються кращі студенти, магістри та аспіранти нашого університету.


С. Я. Янчук
голова Координаційної ради Студентської гвардії КНУ




Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024