Новини

 

Суперкубок з баскетболу

25.04.2016
23 квітня в спортивному залі ННІ "Ін-ту геології" відбулися спортивні баталії за Суперкубок з баскетболу серед студентів(юнаки)КНУ імені Тараса Шевченка. Брало участь 4 команди: ІМВ, юридичний ф-т, фізичний ф-т та збірна команда ІІІ групи «історичний ф-т + ф-т соціології + ФІТ». За допомогою жеребу команди були розподілені на півфінальні пари. Команда юридичного ф-ту отримала у суперники збірну команду ІІІ групи, а ІМВ мали зустрітися з командою фізичного ф-ту. Перемоги упівфінальних іграх і путівки у фінал Суперкубка здобули команди юридичного ф-ту та ІМВ. У матчі за третє місце перемогу святкувала команда фізичного ф-ту.




Перед фіналом був проведений конкурс дальніх кидків, перемогу у якому здобув гравець ІМВ Данило Полочанінов, влучивши у кільце з центру майданчика. Фінал став зустріччю принципових суперників.

У спартакіаді університету перемогу здобула команда юридичного ф-ту, а ІМВ розмістились на другій сходинці, програвши у очній зустрічі з дуже малою різницею. Цей факт сприяв нервовому перебігу фінальної гри і великій кількості фолів.




Завдяки вдалій грі у першій чверті переможцем фіналу і володарем перехідного кубку стала команда ІМВ, команда юридичного ф-ту посіла ІІ місце. Нагородження переможців та номінантів проводили проректор з науково-педагогічної роботи КНУ В’ячеслав Шамрай, завідувач кафедри фізичного виховання та спорту Навчально-спортивного комплексу університету, дворазова Олімпійська чемпіонка Тетяна Кочергіната, головний суддя змагань – викладач кафедри фізичного виховання та спорту Ігор Безмилов.

Кращим захисником став гравець команди фізичного ф-ту Олександр Міфтахутдінов, кращим нападником – Дмитро Жеребило(юридичний ф-т), кращим гравцем – Артем Кобзистий Артем (ІМВ).

Вітаємо переможців та призерів і бажаємо успіхів у навчанні та спорті!

Кафедра фізичного виховання та спорту Навчально-спортивного комплексу



Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024