Новини

 

Студенти Інституту міжнародних відносин допомагатимуть Міністерству інформаційної політики України

22.04.2016
«Молоді фахівці з інформаційно-аналітичної діяльності допомагатимуть популяризувати Україну в світі,» – саме так прокоментував Міністр інформаційної політики Юрій Стець створення Студентської ради – дорадчого органу, до складу якого увійшли 12 студентів спеціальності «Міжнародна інформація» Інституту міжнародних відносин КНУ.

«Студенти виступатимуть ініціаторами співпраці з такими ж молодіжними організаціями в інформаційній сфері країн Європи. Це буде обмін інформацією через активну молодь, що дасть свої результати вже дуже скоро,» – зауважив заступник Міністра Артем Біденко.

Міжнародники Університету проходили стажування у відомстві та за певний період часу сформували карту з подібних відомств у країнах Європи, які відповідають за сферу інформаційної політики. Така карта невдовзі вийде в широкий доступ.

Основними завданнями, що ставлять перед собою студенти, є надання рекомендацій та проведення фахових консультацій із питань формування державної інформаційної політики України, забезпечення незалежного інформаційного простору і налагодження комунікації між Міністерством та громадянським суспільством, а також розвиток міжнародних відносин.

Студенти запевнили Міністра: «Ми готові діяти. У кожного з нас назбиралися ідеї, які поодинці ніхто не міг втілити. Ми маємо що запропонувати Міністерству інформаційної політики України та всьому українському суспільству. Розуміємо, що на нас покладена величезна відповідальність, тому вже почали працювати місяць тому – як ініціативна група ми проводили та продовжуємо проводити інформаційні кампанії у соціальних мережах разом із МІП».
Прес-центр Міністерства інформаційної політики України

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024