Новини

 

Відбулась I Міжнародна студентська науково-практична конференція „Перспективи міжнародної співпраці в діяльності студентського самоврядування у вищих навчальних закладах”

15.05.2006
Первинна профспілкова організація та Студентський парламент Київського національного університету імені Тараса Шевченка організували I Міжнародну студентську науково-практичну конференцію „Перспективи міжнародної співпраці в діяльності студентського самоврядування у вищих навчальних закладах ”, яка відбулась 12-13 травня 2006 в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка.

На відкриття конференції, яке відбулось дванадцятого травня в актовій залі головного корпусу університету, з вступним словом виступив Володимир Цвих, голова профспілкової організації Київського університету. Він привітав всіх учасників з початком роботи конференції, побажав плідної праці і поділився з присутніми своїми міркуваннями щодо проблеми функціонування органів студентського самоврядування. Також у пленарному засіданні взяли участь: заступник голови Київської міської організації профспілки працівників освіти і науки України Олександр Трофименко, голова відділу у справах сім’ї та молоді Шевченківської районної у м. Києві державної адміністрації Сергій Бахарєв, заступник голови Первинної профспілкової організації Київського національного університету імені Тараса Шевченка В’ячеслав Шамрай, Голова студентського парламенту Київського національного університету імені Тараса Шевченка Андрій Гаджаман.

Робота конференції продовжилась тринадцятого травня в трьох секціях:
Проблеми функціонування органів студентського самоврядування у вищих навчальних закладах різних країн; перспективи міжнародної співпраці в діяльності студентських організацій у вищих навчальних закладах; профспілкова організація студентів як інститут студентського самоврядування.

Загалом в конференції взяли участь студенти вищих навчальних закладів Дніпропетровська, Донецька, Кам’янця-Подільська, Києва, Луцька, Львова, Одеси, Сімферополя, Тернополя, Ужгорода, Чернівців, а також студенти ВНЗ Молдови, Польщі, Румунії та Росії.


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024