Новини

 

35-й День радіофізика

10.05.2006
ХХХV День радіофізика відбувся шостого травня 2006 року на радіофізичному факультеті Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Розваги з нагоди Дня факультету розпочались з самого ранку відкритим чемпіонатом факультету з шахів. Далі викладачі і студенти мірялися силами в матчі року з футболу “Викладачі-Студенти”. Ближче до обіду відбувсь парад вітань та турнір з перетягування канату.

Традиційним заходом під час святкування Дня радіофізика є весела прес-конференція викладачів. Цього року студенти мучили останніх своїми запитаннями більше години. Питання були різноманітні, наприклад: “Які критерії стійкості для зовсім нетверезої людини?”, “Ми знаємо, що таке ідеальний газ. А, що таке ідеальний тормоз?”. Декану факультету доктору фізико-математичних наук Валерію Івановичу Григоруку теж довелось відповісти на багато запитань. Зокрема, “Що Ви відповісте студенту, який підійде до вас і скаже: я хочу бути деканом?” Як виявилося віддавати комусь деканське крісло Валерій Іванович наміру не має. Його відповідь була: “Я теж.” Після прес-конференції відбувся шоу-конкурс “Містер РФФ” та театральна вистава.


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024