Новини

 

Факультету соціології та психології виповнилось 15 років

04.05.2006
Факультет соціології та психології Київського національного університету імені Тараса Шевченка відсвяткував 15-річницю з Дня заснування. Святкові заходи з цієї нагоди відбувались 27-28 квітня 2006 року.

За роки свого існування факультет соціології та психології підготував велику кількість спеціалістів, які працюють в різних галузях науки, культури. Деякі з них прийшли привітати рідний факультет з п’ятнадцятиліттям. Також в урочистостях взяли участь представники посольств зарубіжних країн, викладачі, студенти, декани факультетів та директори інститутів Київського університету. Було зачитано привітання від ректора університету Віктора Скопенка.

В рамках святкування відбулась VIII Міжнародна конференція молодих науковців “Проблеми особистості в сучасній науці: результати та перспективи досліджень”. Відкриття конференції відбулось двадцять сьомого квітня в актовій залі головного корпусу. З вітальним словом виступив декан факультету соціології та психології, чл.-кор. НАНУ, доктора історичних наук, професора Володимир Євтух. Після пленарного засідання робота продовжилась в 5 секціях:
“Загальнопсихологічні аспекти розвитку людини”;
“Проблема психосоматичного здоров’я людини та психодіагностика”;
“Соціально-психологічні аспекти розвитку особистості”;
“Педагогічна компетентність майбутнього фахівця”;
“Соціологічне бачення особистості в сучасному суспільстві”.
Крім того відбувся круглий стіл “Україна в контексті сучасної Європи (за матеріалами Європейського соціального дослідження)” та науково-практичний семінар “Розуміння візуального в культурі: спроба соціо-психологічного аналізу”. Загалом в конференції взяло участь більше ста науковців.

Двадцять восьмого квітня відбулось нагородження авторів найкращих виступів, які були зачитані на конференції. Також були нагороджені викладачі, студенти, найкращий куратор, переможці з міні-футболу за Кубок ректора. Після церемонії нагородження відбувся святковий концерт в якому взяли участь народний ансамбль “Роксоланія” та студенти факультету соціології та психології.


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024