Новини

 

Відбулась презентація нових програмних продуктів компанії ABBYY - Україна

21.04.2006
Презентації компанії ABBYY - Україна нових програмних продуктів : ABBYY LINGVO 11 Багатомовний,ABBYY Form Reader – система введення форм, створена на основі технологій ABBYY Form Reader відбулась 19 квітня 2006 року в Інституті філології Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

В цьому році до Дня рідної мови компанія ABBYY випустила нову версію електронного словника ABBYY LINGVO - ABBYY LINGVO 11 Багатомовний, головна особливість якого це наявність українського інтерфейсу та словників української мови.

В порівнянні з попередніми версіями, ABBYY LINGVO 11 Багатомовний містить більшу кількість словників. Додано, крім українського, словники турецької та китайської мов, а також латинських крилатих висловів. Всього ця нова версія містить 113 електронних словників. Додатково також запропоновано переклад фраз та показ наголосів.

ABBYY Form Reader – система введення форм, створена на основі технологій ABBYY Form Reader. Існує лише два способи введення даних до комп‘ютера: вручну або за допомогою автоматизованих систем. За допомогою ABBYY Form Reader можна опрацьовувати різні форми, система працює в декілька разів швидше і в багато разів охайніше, ніж будь-яка друкарка.


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024