Новини

 

Справжнє шоу студентської ночі

18.11.2003
Звісно, що кожний абітурієнт мріє стати студентом. Коли двері до Альма–матер для тебе вже відчинені, ти не можеш повірити, що став студентом. Будуєш плани щодо проведення першого в житті студентського свята, уявляєш, яким гарнесеньким ти будеш виглядати серед студентів-старшачків.

І ось, довгоочікуване молодіжне свято прийшло! Для когось воно може бути і вперше, а для декого - вже стало щорічною традицією.

А все ж цікаво, як святкують студенти Київського національного університету імені Тараса Шевченка свій день?

Другий рік поспіль Студентський Парламент вузу влаштовує вечірку, присвячену Дню студента, в нічному клубі "Мир шоу" для всіх, хто родом з нашої Альма–матер.

Присутніх було дуже багато і всі вони у хорошому настрої розважались, співали пісень, жартували. Професійні ді-джеї намагалися зробити вечірку по-справжньому студентською, розбавляючи музикою на всі смаки, а танці були настільки запальними, що студенти не встигали рахувати години, які промайнули, як секунди. Різноманітні конкурси не відпускали відвідувачів нічного клубу до свого ліжечка для відпочинку від насиченої студентської ночі.

P.S День студента пройшов на славу, а отже вражень вистачить до наступного року!

Наталія Годун
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024