Новини

 

Конференція трудового колективу КНУ схвалила Звіт ректора

31.03.2016
30 березня 2016 року в актовій залі Головного навчального корпусу відбулася конференція трудового колективу КНУ імені Тараса Шевченка. На порядок денний було винесено «Звіт ректора Київського національного університету імені Тараса Шевченка про роботу з січня 2015 р. по лютий 2016 р.».
, а також виданий окремою брошурою. Тож всі зацікавлені могли ще до конференції ознайомитися з його змістом.







Виступаючи на конференції, ректор Леонід Губерський зупинився на питаннях, що заслуговували, на його думку, особливої уваги і детальнішого роз’яснення з огляду на норми нового «Закону про вищу освіту».

Це були питання якості освіти, організації навчального процесу, академічної мобільності студентів і викладачів, залучення до навчання в університеті іноземних громадян.

Ректор наголосив на необхідності нового підходу до проведення студентських практик, проаналізував деякі аспекти господарської діяльності.

Ректор бачить роботу університету в багатьох сферах життєдіяльності організованою по-новому, з застосуванням інновацій і передових технологій. Він висловив це у своїх пропозиціях. Вони торкаються, зокрема, освітнього процесу, організації науково-дослідної діяльності, міжнародного співробітництва, соціальної сфери, розвитку матеріальної бази.







В обговоренні Звіту ректора виступили професор Анжела Ігнатюк (економічний факультет), директор Інституту міжнародних відносин КНУ Валерій Копійка, професор Тетяна Берегова ННЦ «Інститут біології»), голова Студентської ради студмістечка Станіслав Остапенко, декан факультету інформаційних технологій Юрій Тесля, голова Ради ветеранів Федір Кирилюк, голова профспілки механіко-математичного факультету Володимир Данілов, професор Сергій Вижва (геологічний факультет), голова Вченої ради КНУ Володимир Цвих. Ректор відповів на поставлені запитання.







Делегати конференції трудового колективу КНУ прийняли постанову:
1. Звіт ректора схвалити;
2. Роботу оцінити задовільно;
3. Доповідь та звіт ректора обговорити на зборах трудових колективів, факультетів, інститутів та структурних підрозділів.














Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024