Новини

 

За програмою Еразмус+Глобал психологи відвідали Фінляндію

25.03.2016
У 2015 році факультет психології ініціював підписання Еразмус+Глобал угоди між КНУ імені Тараса Шевченка та НОВІА університетом прикладних наук м. Вааси (Фінляндія).


З 1 лютого 2016 року розпочався період кредитної мобільності для чотирьох студентів бакалаврату факультету психології КНУ імені Тараса Шевченка в межах зазначеної угоди.

З 14 березня до програми мобільності долучилися викладачі факультету психології КНУ імені Тараса Шевченка – заступник декана факультету психології доцент Світлана Юріївна Пащенко та професор кафедри соціальної роботи Юрій Михайлович Швалб. Метою їхнього візиту до Фінляндії було викладання, стажування та підготовка спільної аплікації з НОВІА університетом на наступний термін мобільності КА1 у програмі Еразмус+Глобал на 2018-2020 рр.




Протягом тижня вони прочитали лекції з проблем соціальної політики України для студентів факультету соціальної роботи та ознайомилися з роботою соціальних установ м. Вааса – соціальної клініки для залежних від споживання шкідливих речовин дорослих та соціального центру для людей з особливими потребами.




Практикуючі фахівці цих установ відповіли на запитання щодо підходів та особливостей роботи закладів. Для викладачів з України було організовано оглядове відвідання бібліотеки ТРИТОНІА, спільної для 5 університетів м. Вааса, та здійснено ознайомлення з її фондами і формами роботи, в т.ч. зі створення електронних курсів для дистанційного навчання.




Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024