Новини

 

Відбувся благодійний концерт "Дитяча мрія - 2006"

10.04.2006
З ініціативи Київського національного університету імені Тараса Шевченка в 2006 році засновано щорічний студентський проект “Дитяча мрія”, який проводитиметься кожного року в першу п’ятницю квітня.

У рамках проекту “Дитяча мрія” відбувся благодійний концерт за участю Каті Chilly та гуртів Esthetic Edukation, С. К. А. Й., Крихітка Цахес, Бумбокс, Діверсанти, Нумер 482 сьомого квітня цього року в актовій залі Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Студенти мали можливість потрапити на концерт за запрошеннями, які отримували, зробивши благодійний внесок в матеріальний фонд дітей-учасників проекту.

Головне завдання проекту – допомогти талановитим дітям-сиротам, які не мають можливостей реалізувати свої здібності. А реалізовувати, справді, є що. В цьому переконалися всі, хто прийшов на концерт. Адже під час першої частини виступали вихованці дитячого будинку “Малятко”. Вони виконали багато хореографічних композицій, продекламували вірші українських поетів. Артистичні здібності найменших дітей викликали захоплення у всіх присутніх без винятку.

Лідія Литвиненко, директор “Малятка”, після виступу своїх вихованців подякувала всім за чудове свято і зазначила: “ Я щаслива бачити, що такі молоді люди переймаються долею дітей-сиріт і побажала нікому ніколи за жодних обставин не залишати свою кровинку напризволяще”.

Концерт відбувся за підтримки Первинної профспілкової організації та Молодіжного центру культурно-естетичного виховання Київського національного університету, Студентської ради КНЛУ, МАУП, ППО, НТУУ, “КПІ”. Організатори впевнені, що виступ і спілкування дітей з відомими сучасними українськими виконавцями буде для них не лише радістю, а й моральною підтримкою для реалізації власних здібностей.


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024