Новини

 

Посол Мальтійського Ордену відвідав університет

04.02.2016
4 лютого ректор КНУ імені Тараса Шевченка Леонід Губерський прийняв Надзвичайного і Повноважного Посла Мальтійського Ордену в Україні Ґаззанті Пульєзе ді Котроне.

Предметом зустрічі було обговорення організації і проведення Посольством Суверенного Мальтійського Ордену спільно з Університетом і на його базі великої конференції «Мальтійський Орден і Україна: історія, актуальність, перспективи».

Проведення конференції планується на початок квітня 2016 року. Її метою є представлення широкому загалу і українському суспільству діяльність Суверенного Мальтійського Ордену протягом його дев’ятирічної історії, а також діяльність його структур на міжнародній арені та в гуманітарній і соціальній сфері в Україні. До участі запрошується велике коло державних і громадських діячів, дипломатів, представників культурної сфери, журналістів. Сторони узгодили аспекти взаємодії і визначили проведення конференції, як перший крок у майбутніх напрямах співпраці.

На зустрічі були присутні проректор з науково-педагогічної роботи (міжнародні зв’язки) Петро Бех та голова Ради ветеранів Університету Федір Кирилюк.














Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024