Новини

 

Фахівці Thomson Reuters проведуть семінари в бібліотеці ім. М. Максимовича

04.02.2016
В результаті досягнутих домовленостей між керівництвом Наукової бібліотеки ім. М. Максимовича та офіційними представниками компаній Thomson Reuters, за підтримки Консорціуму e-VERUM, 9 лютого 2016 р. в Науковій бібліотеці ім. М. Максимовича (м. Київ, вул. Володимирська, 58, к. 12) фахівці Thomson Reuters проводитимуть семінари щодо можливостей використання інформаційних ресурсів компанії для наукової діяльності.

9.30-13.00 – семінар для співробітників бібліотек, відділів науково-технічної інформації, наукової частини;
14.30-18.00 – семінар для науковців, представників редакцій наукової періодики Університету, авторів, рецензентів.

Програма семінару включає коло таких питань:
Платформа Webof Science: базові можливості
Можливості платформи WebofScience. Пошук за базою даних Web of Science Core Collection. Робота з панеллю уточнення пошуку, робота зі списком результатів пошуку, повний запис публікацій.

- Пошук та аналіз наукових журналів з використанням Journal Citati of Reports
Пошук та навігація за останнім випуском JournalCitationReports. Сортування списків за різними критеріями та створення списків журналів із найбільшим впливом. Індикатори, які використовуються в JCR, їх розрахунок та інтерпретація. Пошук інформації по категоріям журналів.

- Робота з бібліографією у програмі End Note Online
Створення особистої бібліографічної бази даних. Експорт даних із WebofScienceCoreCollection. Додавання записів із різних джерел. Сортування записів, створення груп та управління доступом до них. Використання шаблонів оформлення бібліографії. Використання модуля Cite-While-You-Write для Microsoft Word і створення списку літератури безпосередньо при написанні тексту.

- Пошук за автором та Researcher ID
Пошук за автором у базі даних WebofScience Core Collection. Створення звітів по цитуванню та інтерпретації індикаторів публікаційної активності (середнє число цитувань на статтю, індекс Гірша та ін.). Можливості та переваги використання безкоштовного інструмента ResearcherID для створення та управління списком своїх публікацій.
- Пошук за організацією у Webof Science(семінар для співробітників бібліотек, відділів науково-технічної інформації, наукової частини).

Пошук публікацій за організацією в базі даних Web of Science Core Collection. Використання поля пошуку Address та оператору пошуку SAME. Використання розширеного пошуку Advancedsearch для пошуку за організацією. Створення вивіреного профілю організації OrganizationEnhanced.

Звертаємо вашу увагу, що даний семінар дозволить практично втілити ті можливості, що їх на сьогодні має Університет, отримавши тестовий доступ до Web of Science Core Collection.

Запрошуємо скористатися нагодою!




Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024