Новини

 

КВНщики відпочивають?!

03.04.2006
Перша півфінальна гра загальноуніверситетського чемпіонату КВН відбулась в актовій залі головного корпусу Київського національного університету імені Тараса Шевченка 31 березня 2006 року.

У переддень свята сміху, намагаючись продемонструвати всі свої квн-ські здібності, за перемогу змагались команди: юридичного факультету “ Вне закона”, хімічного – “Хіматака” та геологічного – “Геолог”.

Оскільки весна все ж таки прийшла, а літо не за горами, більшість з нас уже мріє про морські пляжі, гірські схили, то й учасникам команд теж дали можливість відпочити. Запитаєте: як? Відповідаємо: тема гри так і звучала “Відпочинок”.

Виявилося, що відпочивати найбільше люблять юристи. Бо саме вони стали переможцями в першій півфінальній грі. Команда “Хімічна атака” підготувала мініатюру, після перегляду якої стає зрозуміло, що деколи після “вдалого відпочинку” за новонародженим можна прийти в тюрму, а не в пологовий будинок. Геологи відкрили всі таємниці відпочинку лідера Партії регіонів.

Відпочити вирішив і ведучий КВН Дмитро Єфіменко. Він взяв собі на підмогу Віталія Павленка, колишнього учасника команди географічного факультету “Планета”.

А поки ведучі і вболівальники споглядали як їхні улюбленці з усіх сил рвуться до перемоги, члени журі працювали у поті чола. Оцінювали команди та роздавали бали цього разу такі непересічні особистості: Олексій Дівєєв-Церковний, відомий телеведучий, до речі, випускник нашого університету; Максим Сагдієв, керівник проекту “Вища освіта в КВН”; Юрій Бєтін, актор телевізійної команди КВН 90-х років, зараз PR-директор суспільно-політичного тижневика “Грані-плюс”; Віктор Андрієнко, актор, режисер, народний довгоносик України; Ольга Сєніна, продюсер Віктора Андрієнка.

Саме ці люди визначали кому змагатись в фінальній грі КВН за кубок ректора Київського університету. Відповідно до їх оцінок команди набрали таку кількість балів: “Вне закона” – 17,2 , “Геолог” – 14,6, “Хіматака” – 14.


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024