Новини

 

Курсанти з Франції проходять стажування у ВІКНУ

25.01.2016
У рамках Переліку заходів міжнародного співробітництва Міністерства оборони України та Збройних Сил України до Військового інституту КНУ прибули курсанти з Французької Республіки в особі молодших лейтенантів Загальновійськового училища Сен-Сір Коеткідан Ділана Гійу та Максіма Кеббаті, які проходитимуть мовне стажування у стінах нашого навчального закладу на базі військового гуманітарно-лінгвістичного факультету.




Навчання курсантів буде тривати до 29 січня цього року і завершиться врученням свідоцтв про проходження мовного стажування.

Заступник начальника Військового інституту з наукової роботи полковник Ігор Ольховой, начальник військового гуманітарно-лінгвістичного факультету полковник Юрій Дуліч та його заступник з навчальної роботи підполковник Олег Параніч провели для курсантів французького училища короткий прес-брифінг про умови навчання у Військовому інституті, його історію, навчальні та наукові потужності і побажали їм успіхів у підготовці.











Крім навчання для курсантів із Франції будуть проведені екскурсії визначними місцям Києва. Вони відвідають архітектурні пам’ятки, культурні заклади міста, скуштують страви національної української кухні.


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024