Новини

 

Завершився черговий етап українсько-канадського проекту

14.01.2016
Вже другий рік вчені географічного факультету разом з представниками Світового центру даних з геоінформатикита сталого розвитку (НТТУ «КПІ») беруть участь у міжнародному українсько-канадському проекті «Закладання основи інфраструктури просторових даних: забезпечення бази в українському уряді для підтримки стабільного економічного зростання».Проект здійснюється за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ, торгівлі і розвитку Канади (DFATDOttawaONCANADA) разом з Ванкуверським острівним університетом. Заняття здійснюються на дистанційній основі з використанням електронної системи дистанційного навчання Moodle і сервера для віддаленого доступу до геоінформаційних програмних продуктів.







14 січня 2016 року завершився черговий етап навчання, за підсумками якого отримали сертифікати та свідоцтва 30 співробітників державних органів ДНВП «Картографія», «Діпромісто», Агенства земельних ресурсів та низки науково-дослідних установ.

Випускників привітали проректор з наукової роботи Київського національного університету імені Тараса Шевченка В.С.Мартинюк, декан географічного факультету Я.Олійник, професор Ванкуверського острівного університету М. Говоров, менеджер проекту від України В.Путренко.




Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024