Новини

 

На географічному презентували національні кухні

23.12.2015
Студенти 3 курсу кафедри країнознавства і туризму географічного факультету КНУ напередодні Нового року провели традиційну презентацію національних кухонь. Цього разу презентація була присвячена кухням етнічних меншин України, зокрема, кримсько-татарської, німецької, грузинської, азербайджанської, циганської, єврейської, білоруської, - і була оголошена благодійною акцією збору коштів на лікування тяжко хворої дівчинки Олени Кручій (13 років). На презентації були представлені не лише традиційні народні кухні 7 національностей, які проживають в Україні, але й звичаї, традиції, національні костюми, елементи побуту.

Журі оцінювало не лише смакову якість страв, а й костюми, змістовність презентації, командну роботу. Перше місце одностайно було присуджено команді, що презентувала кримсько-татарську національну кухню. Приз за креативність отримала, також, бригада, що презентувала грузинську кухню.

Та попри визначення переможців, усі учасники отримали схвалення і добрі слова у нагороду.

«Кожен народ має свій характер, особливості, звичаї , колорит Але всіх їх об’єднує одне, - вони живуть в єдиній родині на нашій Україні, тому всі ми, і білоруси, і грузини, і євреї, й німці, й роми є дітьми України», – такими словами ведучі завершили свято.











Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024