Новини

 

В КНУ завершилися курси «1С: БУХГАЛТЕРІЯ 8 ДЛЯ УКРАЇНИ»

22.12.2015
З 16 по 30 листопада 2015 р. на базі Німецько-українського центру економіко-екологічної освіти, науки, підприємництва та культури економічного факультету КНУ імені Тараса Шевченка були успішно проведені навчальні курси з використання спеціалізованого програмного забезпечення «1С: Бухгалтерія 8 для України». Вони були організовані кафедрою екологічного менеджменту та підприємництва для викладачів і студентів економічного факультету.

У ході навчання слухачі отримали практичні навички із адміністрування, організації і ведення бухгалтерського обліку з використанням однієї з найпоширеніших в Україні спеціалізованих програм «1С: Бухгалтерія 8 для України». Під час аудиторних занять слухачі опанували організаційно-методичні підходи до організації обліку оборотних і необоротних активів, господарських операцій з покупцями і постачальниками, готівкових і безготівкових операцій, розрахунків з працівниками та ін.

Після завершення навчання 15 слухачів отримали сертифікати, які підтверджують отримання ними теоретичних знань і практичних навичок, необхідних для використання спеціалізованого програмного забезпечення «1С: Бухгалтерія 8 для України» на підприємствах різних форм власності, господарювання та видів діяльності. Сертифікати також засвідчують підвищення рівня кваліфікації викладачів факультету, які впроваджуватимуть набуті знання у навчальному процесі.










Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024