Новини

 

Грудневе засідання Вченої ради КНУ

21.12.2015
21 грудня відбулося засідання Вченої ради КНУ. Засідання вів Голова Вченої ради професор Володимир Цвих. Розпочалося воно з приємної події. Ректор університету Леонід Губерський вручив «Відзнаку Київського національного університету імені Тараса Шевченка» доктору біологічних наук, професору ННЦ «Інститут біології» Тетяні Береговій.










Основним питанням порядку денного було обговорення проекту кошторису Університету на 2016 рік. З доповіддю по цьому питанню виступив проректор з науково-педагогічної роботи (фінансово-економічні питання) Ігор Лютий. Співдоповідь зробив голова Постійної бюджетно-фінансової комісії Віктор Базилевич.








В обговоренні питання взяв участь ректор Леонід Губерский, який закликав сконцентрувати увагу на максимальній конкретиці проекту по всіх сферах і напрямках, а також на його збалансованості. Ректор зробив детальний аналіз надходжень і витрат минулого року і виклав своє бачення резервів з огляду на складнощі, що виникали, й ті, що очікуються в майбутньому через фінансові проблеми в країні. Він закликав усі структурні підрозділи так само детально і конкретно визначити пріоритетні напрямки видатків і спрямувати їх на життєво важливі для університету ділянки.






Члени Вченої ради взяли активну участь у обговоренні проекту кошторису і прийняли його за основу.

Була заслухана доповідь голови тимчасової комісії професора Ігоря Анісімова «Інститут високих технологій ; досягнення, проблеми, перспективи» і співдоповідь в.о. директора ІВТ Володимира Ільченка. За результатами доповіді та її обговорення Вчена рада прийняла Ухвалу.

Були також розглянуті поточні питання.

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024