Новини

 

Річна зустріч проекту ТЕМПУС

17.12.2015
Tempus Project 530534 - IMPRESS -Improving the Efficiency of Student Services

На початку грудня 2015 року в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка відбулася річна звітна зустріч за проектом № 530534-TEMPUS-1-2012-1-UK-TEMPUS-SMGR «IMPRESS» – “Підвищення ефективності студентських служб”, який реалізовується в нашому університеті під координацією проф. Черняка О. І., завідувача кафедри економічної кібернетики, економічного факультету.




Учасниками семінару стали викладачі-виконавці проекту з кожного ВНЗ- партнера з України та керівники проекту з Великої Британії – проф. Альфредо Москардіні та проф.. Тетяна Власова (Нортумбрійський університет). Також на захід були запрошені представники МОН та УАСС (які також виступають партнерами проекту).


Результати роботи команди Київського національного університету імені Тараса Шевченка в рамках проекту:

1) Започатковано Центр рекрутингу та студентських служб, який має на меті допомогти студентам у питаннях студентського самоврядування та в пошуках подальшої кар’єри.

2) Створена та запущена Всеукраїнська база вакансій роботодавців, яка має на меті поєднати в зручний і найкоротший термін студента із потенційним роботодавцем.

3) Розроблено та виготовлено повний комплект промо-компанії Університету: створено команду університетських амбасадорів, які маючи новітні презентації, флаєри, буклети, продукцію із символікою Університету, проводять промо- та профорієнтаційну роботу серед школярів України для зацікавлення їх вступати до лав студентів Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

4) Активні студенти Університету проходять тренінг із залучення досвіду роботи студентських служб самоврядування кращих ВНЗ Європи.

5) За досвідом Нортумбрійського університету (Велика Британія) фахівцями Університету розроблено та запроваджено новітній для України курс «Soft skills», забезпечений сучасним е-підручником.







Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024