Новини

 

З рахунком 2-0 «Кубок Ректора» з футзалу вибороли студенти ФІТ

17.12.2015

15 грудня відбулися фінальні матчі на «Кубок Ректора» з футзалу серед студентів. Цей кубок розігрується за підтримки ректора та кафедри фізичного виховання та спорту вже третій рік поспіль.

У матчі за ІІІ місце боролися команди економічного та фізичного факультетів. Основний час гри переможця не виявив і закінчився з рахунком 1:1. Драматичну розв’язку команди здобули у серії пенальті, з рахунком 11:10 перемогла команда фізичного факультету і відповідно посіла ІІІ місце.

На фінальний поєдинок між командами механіко-математичного та факультету інформаційних технологій трибуни спорткомплексу КНУ були заповнені вщент. Фінальна гра виявилася експресивною і напруженою, на кону ж бо була така бажана перемога у головному університетському турнірі
.
Перший гол команди ФІТ забив Любомир Смага на 26-й хвилині в середині другого тайму, а другий – усього за 40 секунд до фінального свистка – Дмитро Артюх, коли команда механіко-математичного факультету замість голкіпера виставила у ворота польового гравця.

Отже, володарем «Кубку Ректора» стала команда факультету інформаційних технологій, що перемогла з рахунком 2:0! ІІ місце посіла команда механіко-математичного ф-ту.

У перерві вболівальники могли насолодитися показовим номером майстра спорту з художньої гімнастики Михайлової Дар’ї (ІМВ).

За підсумками змагань приз глядацьких симпатій отримав Костянтин Поляк (економічний ф-т), кращим воротарем турніру визнано Назара Олексійовця (фізичний ф-т), кращим гравцем – Любомира Смагу (ФІТ), а кращим бомбардиром – Дениса Зінченка (механіко-математичний ф-т).

Дякуємо всім збірним командам факультетів та інститутів, що брали участь у «Кубку Ректора» з футзалу, хоча й не змогли потрапити до фінальної частини. Але все це при наполегливому тренуванні і спортивній волі попереду. Вітаємо призерів! Зичимо всім здоров’я і успіхів у навчанні!








































Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024