Новини

 

Відкрито новий спортивний комплекс

16.03.2006
Спорт – це здоров’я, а здоров’я – своєрідний клубок сили, який дає наснагу жити і працювати. У Київському національному університеті імені Тараса Шевченка дбають про те, щоб в студентів та працівників завжди були сили для навчання та праці. На підготовчому факультеті відкрили новий сучасний спортивний комплекс.

З нагоди відкриття спортивного комплексу 15 березня 2006 року відбулось прекрасне спортивне свято. Ректор університету, академік Віктор Скопенко, вітаючи студентів і працівників, зауважив: “Студент повинен вчитися і виконувати навчальну програму, та ми хотіли б бачити наших студентів фізично здоровими людьми, а не тільки збагачених знаннями. Думаю, що цей спортивний комплекс допоможе підтримувати вам хорошу фізичну форму. Хай вам щастить! Успіхів у навчанні. Головне – будьте здоровими, будьте радісними.”

Декан підготовчого факультету, професор Тетяна Табенська подякувала керівництву університету за постійну допомогу у роботі підготовчого факультету і додала: “Я щаслива, що ми відкриваємо цей спортивний комплекс. Закликаю всіх студентів вести здоровий спосіб життя, добре вчитися. Також наголошую на тому, що це комплекс усього університету і запрошую всіх студентів, співробітників зміцнювати тут своє здоров’я”.

У спортивному святі взяли участь студенти з Китаю, Ірану, України, Туреччини, Вірменії, Таджикистану, Азербайджану, які навчаються на підготовчому факультеті Київського університету. Порадувала усіх присутніх своїм виступом збірна команда університету з аеробіки. В рамках спортивного свята відбулись змагання з сумо, настільного тенісу та дартсу. Чимало оплесків викликав показовий виступ Ван Цзе та спортсменів з гирьового спорту Олександра Литвиненка і Євгена Ярмака. Загалом на майданчику виступило більше 50 учасників спортивного свята. Сподіваємось, що в інші, менш урочисті дні, бажаючих позайматися в новому спортивному комплексі буде стільки ж.


Прес-центр


Фотогалерея

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024