Новини

 

Свято у географів-першокурсників

02.12.2015
1 грудня 2015 року в актовій залі ІПО КНУ першокурсники географічного факультету влаштували Свято залікової книжки. Започатковане 3 роки тому воно стало вже традиційним і очікуваним на географічному факультеті.

Першокурсників тепло привітав декан факультету Ярослав Олійник. Він зазначив, що залікова книжка є неодмінним атрибутом студентства та побажав усім лише високих оцінок у заліковках.


Від ректорату КНУ до першокурсників звернувся проректор з навчально-виховної роботи В’ячеслав Шамрай. Він привітав присутніх із цією важливою подією в житті кожного студента та побажав їм незабутніх миттєвостей студентського життя.




Першокурсники з особливим натхненням готувалися до цього свята. Кожна група представила цікаву мультимедійну презентацію перших місяців студентського життя. Концертні номери, виконаніними засвідчили, що майбутні географи не лише розумні, а й талановиті.

Після представлення груп першокурсники урочисто отримали залікові книжки, як свідчення того, що вони дійсно стали повноправними студентами-географами. На завершення дійства всі змогли поласувати смачним тортом у формі символічної залікової книжки з гербом географічного факультету.







Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024