Новини

 

Зустріч ректора КНУ з ректором Вищої Школи Права та Адміністрації (Польща)

10.11.2015
10 листопада Леонід Губерський прийняв Єжи Послушни, ректора Вищої Школи Права та Адміністрації (Жешув-Перемишль, Республіка Польща). Разом з ним до Університету прибули перший проректор Школи Кшиштоф Екхарт та заступник голови Апеляційного адміністративного суду Речі Посполитої Анжей Кєсєлєвіч.

На зустрічі були присутні проректор КНУ з науково-педагогічної роботи (міжнародне співробітництво) Петро Бех та декан юридичного факультету Іван Гриценко.

Вища Школа Права та Адміністрації – найстаріший приватний університет в Південно-Східній Польщі та єдиний на Прикарпатті, що має право надавати науковий ступінь доктора юридичних наук. Школа виступила з пропозицією укласти Угоду між нашими ВНЗ для поглиблення співпраці.

На зустрічі, що передувала підписанню Угоди, сторони виклали своє бачення перспектив і напрямків співробітництва. Зокрема ректор КНУ Леонід Губерський наголосив, що співпраця з польськими університетами в останні роки значно активізувалася і приносить реальні результати не лише на рівні університету, а й на рівні спілок ректорів двох країн. Видано збірники документів з напрацьованих питань, підписано угоди про цільове співробітництво, відбулося кілька двосторонніх зустрічей. У свою чергу Єжи Послушни висловив бажання зосередитися на поглибленні відносин з юридичним факультетом КНУ, зокрема з кафедрою Адміністративного права, де вже проведено для цього ряд підготовчих заходів.

Сторони підписали Угоду про співробітництво між КНУ та Вищою Школою Права та Адміністрації (Польща). Наприкінці зустрічі гості взяли участь у презентації Центру польського права юридичного факультету, керівником якого стала кандидат юридичних наук доцент Олеся Радишевська.





















Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024