Новини

 

У ВІКНУ відзначили День військового фінансиста

29.10.2015
Військовий інститут Київського національного університету імені Тараса Шевченка - єдиний в Україні навчальний заклад, що готує військових фінансистів. На відзначенні дня військового фінансиста у ВІКНУ начальник Інституту генерал-майор Віктор Балабін зазначив:
- Фахівців-фінансистів об’єднує високий професіоналізм та відданість своїй професії, готовність ефективно розпоряджатися коштами оборонного бюджету, щоб принести максимальну користь Збройним Силам України та державі в цілому. Сьогоднішнє свято зобов’язує вас гідно та з честю нести високе звання військового фінансиста.

Свято відвідав директор Департаменту фінансів МОУ України, Заслужений економіст України, професор, генерал-лейтенант Іван Марко. Очільник головного фінансового органу Збройних Сил зупинився на питаннях фінансового та матеріально-технічного забезпечення наших військових, які виконують бойові завдання в зоні АТО.

Від імені Міністра оборони України, директора Департаменту фінансів Міністерства оборони України та начальника Військового інституту особовий складу було заохочено грамотами та цінними подарунками. Для курсанток був спеціальний подарунок – «Солодка рахівниця».

Спеціально до професійного свята курсанти 5 курсу запровадили нову традицію у Військовому інституті – першокурсники склали клятву фінансиста перед своїми старшими побратимами.























Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024